Partnerprogram

Vil du være med til at øge kendskabet til dit lokalområde?

Naturpark Vesterhavets partnerprogram er et tilbud til lokale erhvervsdrivende og andre aktører i naturparkområdet. Med partnerprogrammet ønskes det at støtte op om formidlingen af Naturparken, og at understøtte dens værdier gennem en større lokal forankring.

Som partner får du ikke kun muligheden for at være med til at bakke op om naturparkkonceptet. Du får også at etablere et større netværk, udvide dit netværk og herigennem øge kendskabet til hele naturparkområdet, og du får en velkomstpakke, når du træder ind i partnerprogrammet.

Tre typer partnerskaber

Der skelnes mellem tre typer partnerskaber:

• Partnere, som ligger i Naturparken
  • Formidlere, som geografisk kan bo uden for Naturparken, men som formidler i Naturpark Vesterhavet
  • Ambassadører, som både kan ligge i og lige uden for Naturparken. Fx sommerhusejere, B&Bs og producenter

Medlemskabet gælder for en 2-årig periode, hvorefter du skal genansøge om dit medlemskab. Som medlem får du et diplom, adgang til Naturpark Vesterhavets logo til brug på hjemmeside, invitation til et partnerskabsarrangement, nyhedsbrev m.m.

Du hente partnerskabskriterierne her

Bliv Naturparkpartner

Vær blandt de første medlemmer af naturparkpartnerskabet og meld dig til optagelsesdagen den 9. november 2016. Til arrangementet vil du få fingrene ned i Naturpark Vesterhavet. Der sættes bl.a. fokus på de 10 bedste oplevelser i Naturpark Vesterhavet, hvad der sker i Naturparken og hvordan vi formidler den.

Programmet kan ses her på siden senest en uge før arrangementet, ligesom tilmeldte personer også modtager programmet per mail.

Tilmelding til arrangementet til  lilo@varde.dk senest tirsdag den 1. november 2016. Du kan tilmelde max. 2 personer.

Efter optagelsesarrangementet får du et ansøgningsskema. Når vi har modtaget og behandlet ansøgningen, modtager du diplomet og velkomstpakken.