Naturparkrådet

I forbindelse med etableringen af Naturpark Vesterhavet er der nedsat et naturparkråd. Rådet er bredt forankret i lokale organisationer og udviklingsråd.

Naturparkrådet arbejder løbende på at udvikle Naturpark Vesterhavet. De koordinerer, prioriterer og igangsætter projekter. Desuden fungerer rådet som netværkskoordinator for de åbne netværk, der er opstået omkring naturparken.

Naturparkrådet holder møder 3-4 gange om året.

Se kommissorium for Naturparkrådet

Formålet med Naturpark Vesterhavet

Etableringen af Naturpark Vesterhavet bidrager til at koordinere gæsternes benyttelse af området og øge kvaliteten af naturformidlingen, som også kan understøtte en hensynsfuld benyttelse af naturen. Derudover vil naturparken også bidrage til en mere koordineret naturforvaltning samt beskytte naturværdierne.

Vores mission

"Naturpark Vesterhavet vil understøtte formidling, koordinering og udvikling af områdets natur- og kulturværdier. Naturparken tilbyder i samspil med lodsejerne oplevelse og naturlig aktivitet til stor glæde for både lokale og turister"

Naturparkrådsmedlemmer

Naturparkrådsformand