Blåvandshuk Fyr

Du løber igennem et af de smukkeste områder i Danmark. Løbeturen tager dig ud til Danmarks vestligste punkt, hvor der også i forårs- og efterårsmånederne er et stort fugletræk. Hjemvejen går gennem klitlandskabet bag fyret og du skal blot være opmærksom på Forsvarets øvelseskalender.

Start- og slutpunkt er kun forslag, da du kan starte på hvilket som helst punkt på ruten.

Blåvand

Løbeturen ligger i den sydlige del af Blåvand. Du kommer igennem nogle større sommerhusområder og på hjemvejen forbi Tirpitz-stillingen før løbeturen slutter ved startpunktet.

Vrøgum

I Vrøgum kan du løbe en tur på cirka en halvmaratondistance. Hvis strækningen er for lang, kan den afkortes til mindre distancer ved at løbe på tværgående veje igennem skoven.

Den starter ved Ballonparken i Vrøgum  og går ad Fiilsøvej langs plantage og landbrug. På tilbagevejen til Vrøgum løber du ad Kærgårdvej og ind ad Præstegårdsvej. Du skal være opmærksom på, at nogle af arealerne langs vejen er militært område og at her afvikles ofte øvelser. Du kommer ind til Aal Kirke og drejer her til venstre og snart er du tilbage ved startpunktet i Vrøgum.

Underlaget er primært asfalt og ønsker man et mere varieret løbeunderlag kan man med fordel løbe i plantagen på afmærkede stier.

Nymindegab

I Nymindegab er der en løberute på cirka 5,5 kilometer i smukke omgivelser. Den starter og slutter ved Nymindegab Kro.

Ruten følger veje, stier og en del af ruten ligger på stranden. Den kan gøres mindre hård at løbe ved at løbe på vejen parallel med stranden. Ruten kortes da også lidt af.

Et godt råd er at tjekke vindretningen, da vestenvinden på stranden kan være ubarmhjertig.